Elin Tvenge´s krystallhealing

"Gi sjelen din næring med skjønnhet"

Hva er en aura og hvordan tar vi vare på den ?

Auraene er den energien som shakraene sender ut . Denne energien ligger i ulike lag rundt kroppen og danner et type skjold rundt oss som skal beskytte oss mot energier rundt oss som kan være skadelig for oss, altså de energiene hver og en av oss ikke harmonerer med. Disse beskyttende lagene er hva vi betegner som auraer.


Når disse lagene blir utsatt for negative energier vil etter hvert disse energiene " gnage" seg gjennom lag etter lag for til slutt og sette seg på shakrene. Det vil kunne føre til bla. hull i auraen som gjør at energien fra shakraene  feks. lekker ut og man blir fort slitne og utbrente. Dette fører igjen til at man ikke har energi nok til å kunne takle alle utfordring hverdag gir oss på en god måte. Alt blir tyngre å gjennomføre og vi føler gjerne at vi må "sloss" for alt vi vil oppnå.


Derfor er det viktig å jevnlig rense bort disse energiene og holde auraen frisk og ren slik at vi kan holde oss ballanserte og harmoniske. Da vil vi også kunne takle vanskelige utfordringer og stressende situasjoner bedre.