Elin Tvenge´s krystallhealing

"Gi sjelen din næring med skjønnhet"

Lite men koselig....

Det er ikke store kryp inn, men rommet er fylt med en harmonisk atmosfære som får deg til å slappe av og glemme hverdagens mas og jag for en stakket stund. 

Når du kommer inn i rommet, blir du møtt med dempet belysning, røkelse og beroligende bakgrunnsmusikk. Det føles rett og slett som å stige ut av travelheten til et sted hvor tid står stille. En tid du kan trekke pusten dypt ned i magen og bare være til stede her og nå. Hvor hjernen og kroppen kan få en liten stund til å fokusere på hva den trenger akkurat nå. Hvor hjernen kan slippe alle tanker og la deg være i nuet.

Stunder som dette er dessverre sjelden vare i dag og nettopp derfor er det så viktig og en gang i blant stoppe opp og rett og slett TA seg tid. 

Det er så lite som skal til for å utgjøre en så stor forskjell på både kropp, sjel og sinn. Så lite for å gi det lille ekstra en trenger av energi i hverdagen for å føle at man her mer overskudd, mindre stress, en større indre ro og ballanse og dermed også færre fysiske plager som resultat.....


Om du ikke har gjort noe slikt før så hvorfor ikke prøve ?Hjertelig velkommen inn !