Elin Tvenge´s krystallhealing

"Gi sjelen din næring med skjønnhet"

.


En husrens er en måte å fjerne uønsket og aktiv energi som påvirker deg på ulike vis i hverdagen. Det kan være alt fra tunge energier som tapper deg for energi til fysiske ting som skjer i huset. Man renser da ut disse energiene man ikke ønsker slik at man igjen stabiliserer en god og frisk energi rundt deg.


Det finnes flere typer energier og energiavtrykk som kan ligge igjen i huset eller på området. Alle sjeler kommer ikke alltid over til den andre siden. 

Energier og avtrykk kan kjennes fra:

Tidligere ukjente avdøde energier som er stedbundet, avtrykk etter handlinger - både fra avdøde og de som enda lever, eller kjente avdøde eller våre egne hjelpere/guide som vi har med oss selv i hverdagen.


Vi mennesker er forskjellige og registrere energier ulikt. Noen er veldig "åpne" og blir påvirket av energi og energiavtrykkene som omgir de i hverdagen. De kan registrere både psykiske og fysiske plager. Det er da enda viktigere å ta en husrens, slik at de ikke går rundt i en hverdag å føler seg tappet for energi. Eller at du går å kjenner på fysiske smerter som i utgangspunktet ikke hører til deg selv. Noen ganger kan det være vanskelig å skille mellom hva som er ditt eget og hva som er "energiene sine".

Andre kan "se" de, men behøver ikke å fysisk føle de eller energien deres.