Elin Tvenge´s krystallhealing

"Gi sjelen din næring med skjønnhet"

Ro i sjelen skaper harmoni i hverdagen...

Meditasjon er en samlebetegnelse for systematisk anvendte psykiske og kroppslige øvelser, som har til hensikt å øve opp og senere vedlikeholde evnen til å raskt oppnå (og holde på) en bestemt sinnstilstand. ... Selve ordet kommer av det latinske «meditatio» som betyr «å dvele over», «å reflektere», «å kretse rundt».

For mange er det vanskelig i begynnelsen å vite hvordan man mediterer og ikke minst å klare å holde fokus i mer enn noen minutter og føler dermed at dette er noe som ikke har noen hensikt. Nettopp derfor er det veldig fint å begynne med guidede meditasjoner. Da kan man bare følge innstruksene og holde fokus på stemmen som guider deg.

Du vil da også kunne få ulike eksempler på ulike typer meditasjoner. Enten det er mindfullness, meditasjon med krystaller og krystall-reiser eller reiser inn i ditt eget indre for å bli kjent med ditt egentlige jeg og din indre stemme. Din intuisjon. Det finnes uendelige ulike ting og meditere på. Man kan feks også meditere på shakrene og ulik håndtering av disse. ( åpning, lukking, ballansering etc)

Det fine med meditasjon er at du kan utføre den nesten hvor som helst og når som helst. Du trenger ingenting mer enn deg selv og et uforstyrret sted. Om du ønsker å meditere bare noen minutter eller noen timer er opp til deg og gir likevel en god effekt. Selv bare å trekke pusten dypt ned i magen noen få ganger og puste skikkelig ut vil redusere mye av akutt stress !